Svi članci
Završila je još jedna sezona natjecanja Škljoc izvan okvira!

Završila je još jedna sezona natjecanja Škljoc izvan okvira!

21. travnja 2023. • St@k

St@k redakcija i ovaj je semestar provela fotografsko natjecanje Škljoc izvan okvira.

Natjecatelji su se ove sezone imali prilike okušati u tri zadatka čije su teme bile pjesme, odnosno natjecatelji su inspiraciju za fotografiju trebali pronaći u zadanim pjesmama.

Zadatke su osmislili i ocijenili fotografi Stak redakcije čiji je voditelj Domagoj Babić. Pristigla je rješenja bilo zabavno proučavati i ocjenjivati, a svim natjecateljima zahvaljujemo na sudjelovanju i potičemo da se prijave i iduće sezone.

U nastavku pročitajte iskustvo pobjednika natjecanja.

Mateo Radman
Mateo Radman IUO, 1. godina

Uz obaveze na fakultetu još sam član dviju udruga tako da nemam mira i uvijek pokušavam nešto raditi. Ponekad radim studentske poslove, a u zadnje vrijeme pregledavam dizajn web-stranica. U slobodno vrijeme se bavim nogometom, košarkom i airsoftom, ali isto tako obožavam voziti bicikl.

Kave i druženja su već rutina, a navečer, ako stignem, pogledam poneki film. Imam oko za detalje, a zato jer već crtam volim istraživati i svijet fotografije koji sa sobom nosi nove mogućnosti i dubine. Razlog za prijavljivanje na natjecanje želja je da se testiram u okruženju drugih talentiranih fotografa. Težina zadataka bila je prihvatljiva te su zadatci ovog natjecanja smisleni i tematski ograđeni, no svejedno nude veliku slobodu fotografu.

Naslovna fotografija: St@k